Master Choa Kok Sui

Master Choa Kok Sui (15 d’agost del 1952 Cebú, Filipines – 19 de març del 2007) és el fundador del Pranic Healing i de l’Arhatic Ioga. És el creador d’aquest sistema de curació que utilitza el prana com a força vital per mantenir el cos saludable.

Master Choa es va formar com a enginyer químic i va prosperar com a home de negocis. Des de ben jove es va començar a interessar pels temes espirituals i del món energètic. Es va passar 30 anys investigant i estudiant llibres de ciència esotèrica, examinant i classificant els diferents tipus de tècniques de curació.

Les ensenyances de Master Choa Kok Sui són fruit de molta experimentació i síntesi sobre diferents tècniques energètiques.

Durant el seu camí espiritual va fer molt bones relacions amb ioguis, guaridors, clarividents i mestres de Chi Kung. Master Choa s’ha guanyat el reconeixement de desmitificar l’espiritualitat  tot convertint-la en aplicacions pràctiques i rellevants per a la nostra època.

L’art modern del Pranic Healing va néixer a finals de 1987 amb la publicació del seu primer llibre L’Antiga Ciència i l’Art del Pranic Healing. Des de llavors s’ha traduït a més de 30 idiomes.

Més tard va fundar l’Institute for Inner Studies i la World Pranic Healing Foundation, Inc. a Manila que són els organismes oficials que regulen actualment l’ensenyament del Pranic Healing a més de 90 països d’arreu del món.

Com començar?

Vols començar a practicar el Pranic Healing i no saps com?
Aquí et donem alguns consells.

Vols més informació?

Envia'ns un email i et respondrem el més aviat possible.