Què és l’Arhatic Ioga?

La paraula ioga prové del sànscrit i vol dir unió amb la nostra essència, per això és un camí espiritual. Arhatic deriva de arhat que significa sant.

Tots els iogues són mitjans de transport per arribar a una finalitat. Els ensenyaments de l’Arhatic Ioga permeten un desenvolupament espiritual ràpid, dinàmic i segur.

L’Arhatic Ioga és una eina molt precisa que permet i ensenya a desenvolupar una vida espiritual sense deixar de conrear l’aspecte material de la vida. Tots som éssers espirituals que estem vivint en un món físic, per tant ens hem de preocupar per igual de les dues vessants de l’experiència humana.

L’Arhatic consisteix en diversos exercicis físics, respiracions, tècniques de construcció del caràcter i diferents meditacions. La pràctica es realitza diàriament ja que permet compaginar-la amb les tasques del nostre dia a dia.

Si el practiquem de forma regular, aconseguirem beneficiar-nos d’una ment més clara per poder assolir objectius, de més intuïció, d’una personalitat equilibrada i d’un cos energètic net i desenvolupat. El propòsit de les pràctiques espirituals és accelerar el desenvolupament de l’ànima perquè la persona pugui oferir el millor de si mateixa a la humanitat i al món.

La construcció del caràcter és un procés per treure les imperfeccions i els defectes, que no permeten acostar-nos al que realment som. Sense la construcció del caràcter, la pràctica de l’Arhatic Ioga, i de qualsevol ioga, podria ser desastrosa, ja que tant les qualitats positives (virtuts) com les negatives (defectes) es multipliquen molt.

Si ets practicant d’Arhatic Ioga, pots unir-te a les nostres trobades setmanals de pràctiques en grup. Mira el nostre calendari i busca-hi els dies de pràctica.

L’Arhatic Ioga està format per diferents disciplines de ioga. És la unió del coneixement del món energètic i de disciplines com el Raja Ioga, Karma Ioga, Kundalini Ioga, Gnana Ioga, Bhakti Ioga, Mantra Ioga i Hatha Ioga.

Master Choa Kok Sui va crear un sistema en què es realitza una purificació intensa dels cossos físic, etèric, emocional i mental. Aquesta purificació permet fer després una activació substancial dels chakres fent circular l’energia de forma segura i eficaç per tot el cos.

La pràctica es basa en:

Exercicis físics

que permeten purificar el cos físic d’una manera molt precisa.

Pranayamas

(tècniques de respiració) que tenen importants efectes de purificació tant sobre el cos físic com sobre les emocions i els pensaments. Produeixen un important increment del nivell d’energia.

Tècniques de construcció del caràcter

per fomentar determinades virtuts i extreure limitacions del nostre caràcter i saber com transformar-lo al llarg del dia. Són tècniques per aconseguir claredat mental i emocional per poder experimentar un “jo” més saludable.

Meditacions

amb efectes molt específics sobre el cos espiritual, que en el seu conjunt permeten que sigui la nostra essència qui s’expressi a cada moment. Són meditacions específiques que fan que els diferents cossos subtils es tornin més forts i vibrants.

L’Arhatic Ioga és per aquelles persones que tenen com a propòsit desenvolupar la seva consciència i treballar el seu món interior. És una disciplina que està dirigida al cos espiritual del practicant.

Les tècniques es practiquen de manera individual. Cada practicant realitza i desenvolupa les pràctiques segons el seu temps i objectius, encara que també es poden realitzar en grup.

L’Arhatic Ioga forma part dels ensenyaments superiors de Master Choa Kok Sui i encara que és un ioga per a tots els públics, per a una correcta pràctica de la disciplina, cal conèixer els mecanismes i la biologia dels cossos energètics. És per això que és un requisit haver realitzat prèviament alguns cursos de Pranic Healing.

Com començar?

Vols començar a practicar el Pranic Healing i no saps com?
Aquí et donem alguns consells.

Vols més informació?

Envia'ns un email i et respondrem el més aviat possible.