Meditació Wesak

Des de l’ Associació Ibèrica celebrem i realitzem cada any la Meditació Wesak. Aquesta és una activitat gratuïta i oberta a tothom per donar la possibilitat d’aprofitar aquesta lluna plena tan especial i tan simbòlica celebrada arreu del món.

El Festival «Wesak», el dia de la lluna plena al mes de maig, és el dia més sagrat per milions de budistes de tot el món. Va ser en el dia de Wesak fa 2.500 anys, més exactament l’any 623 aC quan va néixer Buda. Així mateix, va ser també en aquest dia de Wesak quan Buda va aconseguir la il·luminació i també va ser en el dia de Wesak quan va morir als 80 anys d’edat.

L’energia que arriba aquest dia és molt simbòlica i la intenció de la meditació és transformar-la i distribuir-la a través de tota la terra. Alguns dels usos que se li atorguen són el d’augmentar la connexió amb el nostre ésser espiritual, fomentar el poder d’atracció i millorar el bon karma de la humanitat i de la Terra.

L’energia rebuda té una durada d’un any i et convertiràs en portador d’aquestes benediccions específiques. Les podràs emprar per al teu desenvolupament espiritual o per millorar la qualitat del teu dia a dia.

És la major oportunitat de l’any per reequilibrar el teu camp energètic i realinear-nos al propòsit del nostre ésser. Per això intenta invertir una mica del teu temps per nodrir a LA TEVA ÀNIMA!

La meditació és oberta a totes les persones, independentment de si han meditat alguna vegada o no.

Quan es realitza aquest activitat?

El dia exacte de la Meditació Wesak varia.

Es una meditació que va en funció de les llunes del mes de maig.

Per saber en quin dia i hora s’escau exactament aquest any, posa’t en contacte amb nosaltres.