Pràctiques i classes per alumnes

Per perfeccionar i mantenir les tècniques del Pranic Healing és molt important la part pràctica. La pràctica permet desenvolupar el tacte energètic de forma més precisa, és per això que posem a disposició dels alumnes i practicants de Pranic Healing diferents programes de classes teòrico-pràctiques.

L’objectiu de la pràctica és el de saber, entendre, recordar, i finalment DOMINAR el Pranic Healing.

Classes pràctiques

Després d’un cap de setmana ple d’aprenentatge, podràs aprofundir i generar l’experiència amb més detall. Et preparem perquè puguis construir una confiança sòlida en tu mateix i especialment en les teves mans.

Classes programades en el calendari de cada una de les diferents seus despres d’un fi de setmana de curs. Pràctica Sensibilització per alumnes de Bàsic, Pràctica Colors per alumnes d’Avançat i Pràctica Psico per alumnes de Psicoteràpia Prànica.

  • Es programen després dels fins de setmana que hi ha curs, i pot assistir-hi qualsevol persona que tingui el curs fet.

Consolidació 7 tècniques

Vols guanyar experiència i practicar el que has après? Aprofita aquestes classes de consolidació. L’escola obre aquest espai per a tu, un espai en el que podràs estar sota la guia i la supervisió d’un Pranic Healer Professional.

Consolidació 7 tècniques són classes preparades per a alumnes de curs Bàsic i Avançat. Vine a formar-te! Seguiment, teoria, pràctica, preguntes i respostes perquè aconsegueixis una pràctica i coneixement avançat de les tècniques del Pranic Healing.

  • Són 7 úniques sessions programades en divendres, repartides durant 6 mesos.
  • Participa en tot el curs o en les sessions que t’interessin.
  • Mira les dates exactes en el nostre calendari 2017.

Consolidació 11 Chakres

Si ja has participat en el curs de Psicoteràpia Prànica i vols convertir-te en un Pranic Healer expert, aquesta és una classe que s’obre especialment per a tu. Sempre hi ha un moment en què necessites més, un moment en què et dóna la sensació que et falta alguna cosa o que en vols treure el màxim partit de les tècniques aprèsses. Veus que hi han Pranic Healers que tenen grans resultats i desitges arribar a tenir la mateixa capacitat que ells? Aquesta és la teva oportunitat. Denisa Tudor revelarà la seva experiència guiant-te pas a pas cap a la teva meta.

Consolidació Chakras és un monogràfic d’11 classes dedicades al coneixement especific de cada centre energètic. Com treballa, funciona i interactua cada chakra en relació a la esta del cos, les diferents tècniques i les aplicacions en cada un. Aprofita aquesta oportunitat!

  • Són 11 úniques sessions programades en dissabtes, repartides durant tot l’any.
  • Participa en tot el curs o en les sessions que t’interessin.
  • Mira les dates exactes en el nostre calendari 2017.

*Aquestes classes també et preparen i convaliden per si en algun moment vols realitzar el Programa intensiu de Professional Pranic Healer Associat o Certificat.

Navega pel nostre calendari

Vols saber com apuntar-te?

Envia'ns un email i et respondrem el més aviat possible.