Qui som?

L’Associació Ibèrica de Pranic Healing

L’Associació Ibèrica de Pranic Healing per Europa (AIPHE) va néixer per difondre les ensenyances de Master Choa Kok Sui. El nostre objectiu és transmetre les ensenyances originals, sent fidels als coneixements, tècnica i estructura que ell mateix va deixar com a llegat per donar-los a conèixer.

L’Associació és un mitjà per donar a conèixer el Pranic Healing i l’Arhatic Ioga a través de cursos, conferències, meditacions i sessions.

El 1987 Master Choa va crear l’Institute For Inner Studies a Manila per a la difusió del seu treball. Nosaltres som una associació oficial que depèn de l’Institut des de l’any 2002, quan es va iniciar el nostre camí de la mà de l’instructor sènior italià Maurizio Parmeggiani.

Actualment la seu de l’associació és l’Escola de Pranic de Barcelona, tot i que també té terapeutes certificats, instructors i grups de meditació a diferents punts de Catalunya.

Tenim a disposició un programa d’afiliació de socis i/o amics d’AIPHE. Posa’t en contacte amb nosaltres per conèixer els avantatges i serveis que et podem oferir.

Denisa Andreea Tudor

Denisa Andreea Tudor

Presidenta i fundadora de l'Associació Ibèrica de Pranic Healing per Europa i Directora de l'Escola de Pranic Healing. Instructora Sènior i Pranic Healer Certificada. Responsable de la formació dels cursos d'iniciació i la certificació de terapeutes.

És llicenciada en Belles Arts i també va cursar estudis de dret.

Responsable de la difusió del Pranic Healing a Espanya i formadora autoritzada i coordinadora dels instructors de l’associació.

Maurizio Parmeggiani

Maurizio Parmeggiani

President de l'Associació Italiana per a la difusió i l'ensenyament del Pranic Healing. Instructor Sènior i Pranic Healer Sènior. Responsable de la formació dels cursos avançats.

Master Hector Ramos

Master Hector Ramos

Responsable de l'ensenyament del Pranic Healing i l'Arhatic Ioga a Europa. Instructor Sènior i Master Pranic Healer. Responsable de la formació dels cursos superiors i Arhatic Ioga.

Montserrat Díaz

Montserrat Díaz

Pranic Healer Associada. Instructora de Pranic Healing Bàsic.

Claudia Hidalgo

Claudia Hidalgo

Pranic Healer. Instructor de Pranic Healing Básico y Superbrain Yoga. Responsable de Madrid

Marta Canalda

Marta Canalda

Pranic Healer. Instructora de Pranic Healing Bàsic.

Vols més informació sobre això?

Envia’ns un email i et respondrem el més aviat possible