Meditació Cors Bessons

u

Has pensat mai en practicar algun tipus de meditació?

u

T'agradaria una pràctica fàcil i completa?

u

Et ve de gust experimentar què passa quan actives aquests dos chakres bessons?

Dins de les ensenyances del Pranic Healing hi ha diverses meditacions; la primera que s’aprèn és la meditació de Cors Bessons. Fa més de 10 anys que la nostra associació ofereix aquesta activitat guiada i oberta al públic un cop a la setmana. Dins de les activitats de la Associació Ibèrica de Pranic Healing, la meditació ocupa un lloc molt important, ja que se sap que la pràctica en grup augmenta el poder i la profunditat de la meditació en solitari.

La Meditació Cors Bessons, és una tècnica avançada de meditació en la que s’activen els centres energètics corona i cor, per això se la coneix com a Cors Bessons. El centre energètic del cor està localitzat en el centre del pit i és on s’assenten les emocions superiors. El centre energètic de la corona està localitzat a sobre del cap i és la porta cap a la consciència espiritual superior.  Quan aquests dos centres es troben suficientment actius i desenvolupats, s’experimenta el que s’anomena com a «amor diví i d’unitat amb tot».

La pràctica regular de la meditació Cors Bessons fa augmentar la mida i l’energia de la nostra aura, fent que el cos energètic sigui més fort i més dinàmic.

La pràctica regular de la Meditació Cors Bessons augmenta i transforma els chakres del cor i del corona. Gràcies a això la nostra vida serà més plena de pau i d’amor. Si una persona medita regularment, pot desenvolupar uns chakres més grans i per tant més magnetisme i carisma, més sort i intuïció. Una persona que medita regularment es torna més intuïtiva i intel·ligent. Quan s’enfronta a un problema, tindrà l’habilitat incrementada per veure més clarament a través de la situació i trobar la solució adequada.

Amb els chakres i l’aura més grans ens podem tornar pranic healers més poderosos fent que es puguin arribar a sanar malalties menors d’una manera molt ràpida. El tenir un cos energètic poderós i dinàmic no només incrementa els poders de sanació, sinó que també incrementa l’efectivitat i la productivitat personal. Les persones que tenen personalitats magnètiques o un gran carisma usualment tenen chakres i aures més grans que la majoria, són persones que tenen major influència sobre la majoria de gent.

Meditar en grup sempre és més potent que fer-ho sol, és per això que et convidem a meditar amb nosaltres. Busca el grup de meditació més proper al lloc on vius.

Navega pel nostre calendari

Vols saber com apuntar-te?

Envia'ns un email i et respondrem el més aviat possible.