Blog

L’enciam

L’enciam

“Per aconseguir una dieta equilibrada energèticament, és aconsellable preparar plats que continguin molts colors”               -Master Choa Kok Sui-   Bàsicament, una de les formes de conèixer el tipus de prana (energia) predominant en aliments i hortalisses és...

leer más
La Lechuga

La Lechuga

“Para lograr una dieta equilibrada energéticamente, es aconsejable preparar platos que contengan muchos colores” -Master Choa Kok Sui- Básicamente, una de las formas de conocer el tipo de prana (energía) predominante en alimentos y hortalizas es mirar su color. La...

leer más
El cogombre

El cogombre

El cogombre és un vegetal ric en aigua, baix en calories i de color verd. És molt conegut pel seu efecte refrescant en el cos i es molt utilitzat juntament amb menjars picants a causa d’aquest efecte de refrescant. Aquest efecte és degut al prana blau que conte en...

leer más
El pepino

El pepino

El pepino es un vegetal rico en agua, bajo en calorías y de color verde. Es muy conocido por su efecto refrescante en el cuerpo y es muy utilizado junto con comidas picantes, debido a este efecto refrescante. Esto se debe al prana azul que contiene en abundancia. El...

leer más
Per què Pranic Healing és una ciència

Per què Pranic Healing és una ciència

 Els experiments científics poden ser repetits per altres científics i revaluats per comprovar la seva exactitud. Basat en el diccionari de la RAE, la paraula ciència en general, significa “Conjunt de coneixements obtinguts mitjançant l’observació i el raonament,...

leer más